ساسان قاسمي با اشاره به اينکه تفاهم نامه مذکور به امضاء رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور و مدير عامل صندوق مهر امام رضا(ع) رسيده است، اظهار داشت: اعطاي تسهيلات اشتغالزا از محل اعتبارات صندوق و بانکها به متقاضيان واجد شرايط به منظور راه اندازي کسب و کار موضوع تفاهم نامه مذکور است.
وي ادامه داد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري طبق اين تفاهم نامه متعهد به همکاريهايي شده است که رعايت توزيع اعتبار اختصاصي هر استان و شهرستان و راهنمايي و بررسي انگيزه و توانايي متقاضيان از جمله تعهدات اين سازمان است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: اين در حالي است که طرحهايي که از طرف سازمان ميراث فرهنگي جهت همکاري مشترک معرفي ميشوند بايد قابليت اجرايي داشته باشد ضمن اينکه مجريان طرح نيز بايد در زمان معرفي، اشتغال به تحصيل نداشته باشند.
قاسمي با بيان اينکه الزام به عدم معرفي افراد دو شغله از سوي اين سازمان بايد مورد توجه قرار گيرد، گفت: متقاضيان بايد داراي مجوز فعاليت در زمينه صنايعدستي از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي باشند.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: نظارت کامل بر اجراي طرح پس از پرداخت تسهيلات به متقاضي و تهيه و ارسال گزارش مکتوب به صندوق مهر امام رضا نيز از سوي سازمان ميراث فرهنگي کشور اجرايي ميشود.
وي اضافه کرد: همچنين صندوق نيز طبق اين تفاهم نامه موظف به پرداخت اعتبار هفتاد ميليارد ريالي براي راه اندازي کسب و کار معرفي شده و نظارت بر ايجاد اشتغال پايدار واحدهاي کسب و کار پس از پرداخت تسهيلات ميشود.
ساسان قاسمي افزود: ارزيابي فني و اقتصادي لازم بر طرحهاي ارائه شده و در صورت موافقت، تأييد نهايي و تشکيل پرونده براي پرداخت تسهيلات بر عهده صندوق مهر امام رضا خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: حداکثر پرداخت تسهيلات با توجه به ارزيابيها يکصد ميليون ريال خواهد بود ضمن اينکه طرحهايي که نياز به مجوز خاص از دستگاههاي ذير بط دارد با ارائه مجوز مربوطه قابل بررسي و پرداخت خواهند بود./111
انتهای پیام/